Най-добрите дамски парфюми за 8-ми март

...
Световният ден на жената - 8ми март наближава! Ден, в
Коментари Харесай

Световният ден на жената - 8ми март наближава! Ден, в който отбелязваме обичта и уважението към жените в нашия живот. Искате да изненадате половинката си, своята майка, най-добрата ви приятелка или сестра със специален подарък за този толкова важен ден? Но не знаете какво да изберете и се колебаете между цветя, парфюм или бижу. А защо не подарите и трите. Избора на бижутата и цветята ги оставяме на вас, докато за избора на парфюм в следващата статия ще ви предложим някои от най-добрите дамски парфюми, доказали се във времето и станали любими на жените по цял свят.

Ето и нашите празнични предложения за дамски парфюми, които да подарите на 8ми март:

Lancôme La Vie Est Belle

Започваме с един традиционен дамски парфюм с дръзка сладост, която се съдържа и в името му. "La Vie Est Belle" животът е красив, така както ще се почувства и жената, която го носи. Плодово-флорален-гурме аромат с нотки на круша и портокалов цвят в сърцето, и сладки плодови нотки, които го правят отличителн от останалите. Пралина, ароматна ванилия и зрънца тонка в основата ще допълнят вашия есенен и зимен тоалет перфектно.

Carolina Herrera Good Girl

Този дамски парфюм с уникален дизайн на флакона с формата на дамска обувка на висок ток, ще очарова всяка жена, която обича по-наситените ориенталско-флорални нотки. Carolina Herrera Good Girl ви предлага екзотични акорди бергамот, лимон и кафе, допълнени от свеж букет от тубероза, жасмин и българска роза. В основата се съдържат топли ароматни нотки на канела, зрънца тонка, какао, ванилия, сандалово дърво и кедър. Задължителен аксесоар за всяка специална и неповторима вечер, който ще накара всяка жена да се чувства смела във всяка своя стъпка! Марката предлага и страхотни мъжки парфюми, с които вашия партньор ще бъде различен от останалите и ще ухае прекрасно.

Versace Bright Crystal

Един сигурен и изключително приятен избор на дамски парфюм, подходящ за специални поводи. Почувствайте се блестящи и уникални като скъпоценен камък с връхните плодови нотки на юзу и нар, а в средата се долавят флорални нотки божур, лотос, роза и магнолия. Основата е доминирана от мускус, амбра и махагонова дървесина. Предимно пролетен аромат, който ще очарова всички мъже, които го доловят.

Giorgio Armani Sì Passione

Кажете Sì на желанията, мечтите и любовта със страстния дамски парфюм в уникален флакон с червен огнен цвят на Giorgio Armani. Този плодово-флорален аромат е подходящ за динамични и страстни жени, които не се страхуват да изразяват емоциите си. Стилен и отличителен аромат с нотки на сочен касис, розов пипер и грейпфрут в началото, ананас, роза и жасмин в сърцето, а основата се допълва от нотки ванилия, пачули и кедър.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР