Най-добрите черти на Телец Вие сте хора на логиката Близките ви

...
Най-добрите черти на Телец Вие сте хора на логиката
Близките ви
Коментари Харесай

Най-добрите и най-лошите черти на зодия Телец!

Най-добрите черти на Телец

Вие сте хора на логиката

Близките ви постоянно ви търсят за съвет, а измежду познатите сте известни като хората, които постоянно претеглят плюсовете и минусите. Когато някой е на кръстопът, вие ще му помогнете да вземе разумното решение. 



Щедри сте и може да ви се има доверие

Винаги сте подготвени да помогнете на човек, на който вярвате и измежду най-ценните ви качества е и способността ви да пазите загадка. Може да ви се има доверие и околните ви могат да разчитат на вас.

Отнасяте се с схващане

Когато и да ви потърсят за помощ, вие се отнасяте с схващане. Близките ви познават като човек, който постоянно влиза в ситуацията на всеки. Умеете да изслушвате и успокоявате.

Любезни сте

Хората се усещат доста удобно, когато са във вашата компания. Имате метод и към познати, и към непознати и държанието ви може да бъде несъмнено като земно и доста човешко.

Организирани сте

Малко са зодиите, които са по-подредени от вас. Успявате добре да планирате и работното, и свободното си време. Обръщате доста внимание на детайлите и предвиждате даже дребните пречки.

Най-лошите черти на зодия Телец

Ревниви сте

Имате доста позитивни страни, само че за хората, които са ваши сътрудници, постоянно животът е доста комплициран. Склонни сте да проявявате ревнивост, изключително в по-ранни стадии на връзката. Способни сте даже да вдигате кавги.

Инатливи сте

Имате ясно изразено и изрично мнение по много въпроси и то не предстои на смяна. Склонни сте да влизате в разногласия с хора, даже и най-близките ви.

Спокойствието ви постоянно прелива в мързел

Вие сте доста спокойни хора, що се отнася до ежедневните ви задания и не се колебаете да си взимате дълги почивки. За мнозина вашето успокоение е равно на мързел.

Материалисти сте

Обичате материално, харесва ви да сте обградени с първокласни артикули и да имате всичко (че и повече), от което се нуждаете. Често обаче поставяте материалното пред духовното. Имате податливост да прекалявате с харченето на пари.



Обсебващи сте

Като резултат от материализма ви, комбиниран с вътрешната неустановеност и ревнивост, вие имате податливост да се държите завладяващо. От това най-често страдат най-близките ви другари и половинката. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР