Най-добрите български сайтове ще бъдат представени и отличени в четвъртото

...
Най-добрите български сайтове ще бъдат представени и отличени в четвъртото
Коментари Харесай

За четвърти път уеб проекти ще се състезават за „Сайт на годината“



Най-добрите български уеб сайтове ще бъдат показани и отличени в четвъртото издание на влиятелния конкурс за уеб планове „ Сайт на годината “.

Надпреварата тази година ще включва актуализирани категории и критерии за оценяване, ще има и младежко жури – от студенти от разнообразни специалности и университети.

За първа година ще се връчи специфична премия за поощряване на дамите в уеб.

Всеки искащ притежател или основател на уеб страници може да се включи в конкуренцията с регистрация до 30 септември 2021 година.

Наградените ще станат ясни при започване на ноември.

„ В епохата на дезинформация и доста значимо да покажем, че в България се основават хубави уеб сайтове с добър дизайн, с качествено наличие “, означи пред Радио София Жюстин Томс от уредника на състезанието - „ Фондация за интензивно развиване на уеб “.

Тя изясни, че може да се кандидатства и със уеб сайтове, правени от български екипи за чужбина. И добави, че коронавирусната пандемия е дала тласък на бизнеса да се създадат повече вложения за по-добро онлайн наличие.

„ Появиха се доста нови уеб сайтове, а по-старите се развита много динамично, в това число платформи на медии и държавни институции. “

Р егистрация за присъединяване може да извършите .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР