Най-добре представилите се от близо 600 явили се в националния

...
Най-добре представилите се от близо 600 явили се в националния
Коментари Харесай

Наградиха победителите в състезанието по английски език KGL 2022

Най-добре представилите се от близо 600 явили се в националния кръг на тазгодишното съревнование по британски език Kangaroo Global Linguistics получиха заслужени награди. Церемонията по награждаване се организира по време на най-голямото събитие за преподавателите по британски език у нас - „ Денят на Кеймбридж “, което събра на едно място над 400 учители от цялата страна.

По традиция, по време на конференцията бяха наградени и спечелилите в Художествено-музикалното съревнование, проведено от Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България.


По време на събитието участниците имаха опцията да чуят известни експерти в региона на изучването на британски като непознат език, които показаха съвременни трендове и потребни тактики в преподаването.

„ Радостни сме, че за поредна година „ Денят на Кеймбридж “ провокира подобен сериозен интерес у преподавателите по британски език у нас. След миналите две години, в които се наложи да изпълним конференцията в онлайн формат, в този момент несъмнено видяхме неспокойствие и възторг у всички присъстващи да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР