Най-добре е да не признаем изборите в Русия, но какво

...
Най-добре е да не признаем изборите в Русия, но какво
Коментари Харесай

Радан Кънев е за общо явяване на ПП и ДБ на евроизборите

Най-добре е да не признаем изборите в Русия, само че какво от това. Големият проблем на едноличния режим на Путин е необятното приемане на едноличната власт от русото общество. Това не е феномен, с който ние можем да се борим. Това разяснява евродепутатът Радан Кънев.

Той посочи, че в Русия всичко е допустимо. „ Навални имаше доста последователи. Със сигурност в съветското общество има неодобрение по доста линии, само че по какъв начин и по кое време то може да се отприщи, не е обещано на нас, които мислим демократично да знаем ”, добави Кънев.

По отношение на случая с Нотариуса той добави, че за съществуването на сходни мрежи в българското правораздаване, в това число съответната фигура, има изявления доста от дълго време. „ Аз съм от 22-години практикуващ юрист.  Знаем вътре в средите, че съществуват сходни мрежи, които по същността си са мафия. За мен това постоянно е бил един от главните обстоятелства да вляза в политиката. Съществуват и други сходни мрежи. Историята с осемте джуджета също беше известна дълго време. Една мафия без политически чадър не е мафия. Тя не може да съществува. В Българската политика има хора, които най-малко 10 години слагат въпроса политически за съществуването на сходни мрежи, които обезмислят правораздаването ”, сподели евродепутатът.

Според Кънев конституционната промяна е изцяло същинска, защото съответните законови текстове са положителни.

„ Това е промяна, с която се борим от 2012 година. С Христо Иванов съвсем я постигнахме през 2015 година, чиито неуспех точно с помощта на Пеевски и Борисов през 2015 година, стана мотив да се сътвори „ Демократична България ” като изрично опозиционна групировка на тогавашното ръководство ”, добави Кънев в ефира на Нова.

Той съобщи, че се надява европейските избори да бъдат за европейката политика.  Аз съм върл и гръмък последовател на концепцията Политическа партия и Демократична България да се явим дружно на европейските избори. Нашите гласоподаватели заслужават да бъдат показани преди всичко. Ние представляваме тези български жители, които знаят, че България може да бъде мощна като част от обединена Европа. Че да бъдеш европеец не е нужно да се подмазваш, сподели Радан Кънев.

По думите му следва противен, кален конфликт с компроматни акции. С вълна от агитация и подправени вести.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР