Най-добрата рецепта срещу скуката е да опиташ да огънеш времето

...
Най-добрата рецепта срещу скуката е да опиташ да огънеш времето
Коментари Харесай

Сгъваемите телефони ли? Време е да им обърнете внимание

Най-добрата рецепта против скуката е да опиташ да огънеш времето и пространството по собствен метод. За някого това може да значи да преплува Атлантическия океан с лодка, за различен да скочи от хеликоптер, за трети да кара болид на писта.

Разбира се, не всеки ден и всяко място дават опция да вдигнем адреналина си и тогава на помощ излизат други неща като персоналния жанр, който също споделя кои сме и по какъв начин гледаме на живота.

И някъде там всред всичко, което приказва за нас, идват телефоните, които след години на тъждественост, Infinity екрани и заоблени ъгли, най-сетне демонстрираха темперамент и разрешиха на хората да изразят себе си освен посредством картинката на уолпейпъра си.



Голямата смяна пристигна със сгъваемите телефони.

Преди години те бяха екзотика, в този момент са съвсем мейнстрим. Samsung е марката, който проправи път на тази ниша, с цел да влязат на нея и други марки.

Докато създаде сегмента, на южнокорейския тръст му трябваха няколко години, в които устройствата ставаха все по-тънки, сгъването все по-лесно, а пантите още по-издръжливи.

5-ото потомство на Samsung, което имаше своя дебют това лято в лицето на Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 е значимо не толкоз като нововъведения, колкото като рационализиране. Старите положителни нещата са си на мястото си, а новите са съвсем незабележими, тъй като просто си правят работата.

Като да вземем за пример новата панта в двете устройства, която безусловно отвя конкуренцията или като усъвършенствания 8 нуклеарен чип Snapdragon 8 Gen2.



По данни на International Data Corporation,през 2023 година се чака сгъваемите устройства по света да са 21,4 милиона, което е два пъти повече от числата за 2022 година Прогнозата за тази ниша е сред 2022 година и 2027 година да порасне с близо 30% и да заеме 3,5% пазарен дял. Важно е да се каже, че този растеж е на фона на общия спад от 11% на пазара на мобилни телефони. Потребителите имат потребност от спомагателен мотив, с цел да сменят телефоните си. И Samsung протяга ръка да им го даде.

Сегментът е забавен за производителите, първо тъй като е във възходяща последователност и второ, тъй като сгъваемите устройства носят повече доходи.

Какво повече получават потребителите през тази година с новите Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5?

Всъщност получават по-малко, само че това е добре - новите сгъваеми устройства на Samsung са по-тънки и по-леки. Galaxy Z Fold5 е с 10 грама по-лек и 0,8 мм. по-тънък. Част от образните усъвършенствания е цялостното прилепване на двете елементи при прегъване, тъй че да не остава по средата непотребен празен ход.

Има и нещо по-голямо и това е дисплеят на Galaxy Z Flip5, който е скочил от 1,9 инча до 3,4 и заема цялата предница на устройството при прегънат телефон. Той дава не просто повече видимост, само че и спомагателни функционалности. Освен че можете да си извършите селфи със прегънат телефон, бихте могли и да отговорите на текстово известие, без да се постанова да разгъвате целия капацитет на устройството, да прегледате историята на позвъняванията си илида отбележите фотоси като “любими ”.

При Galaxy ZFlip5 има две 12 мегапикселови външни камери и 10 мегапикселова от вътрешната страна. Реално при прегънат телефон външната камера ви е селфи камерата, което е готин метод да се заобиколи системата. Без да отваряте устройството, единствено през така наречен Flex Window, можете да сменяте режимите за снимане, да настройвате таймер, да изтривате “продукцията ”, която не одобрявате.



Нещо, което може би малко хора знаят, е, че делът на рециклираните материали, употребявани в новите сгъваеми Samsung устройства е повече спрямо предходните модели. Става дума за артикули, направени от PET-бутилки, пластмаса, уловена от рибарските мрежи, както и от рециклирано стъкло и алуминий. Последният материал е вид боклук, останал при производството на други артикули.

За положително или за неприятно, телефоните са с нас от събуждането ни до заспиването ни вечер. Затова и малко цвят по никакъв начин не е непотребен - основава въодушевление.

Новите модели на Fold и Flip се оферират в пастелна палитра, въодушевена от природата. Посланието е, че технологиите и природата могат да се развиват в унисон, че светът към нас е ентусиазъм и че бъдещето носи нещо по-добро и по-хубаво.

Задният панел е с лъскава повърхнина, а металната рамка добавя визията по доста грациозен метод.

Цветовете на Galaxy Z Flip5 са мента, графит, натурален памук и лавандула - все близки асоциации, които свързваме с нещо прелестно, ароматно и вкусно в всекидневието си. Новият колорит е на ментата.

При Galaxy Z Fold5 за първи път виждаме така наречен студено синьо/ Icy Blue.

Свежите цветове могат да се допълват и от другите персонализации на екрана.

Различни фонове, уиджети с радостен дизайн, часовници с разнородни графики могат да създадат от Galaxy Z Flip5 една много приятна движимост, която да е идеално попълнение в нашия софтуерен боеприпас.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР