Най-добрата работа от вкъщи за 2020 г. – наличието на

...
Най-добрата работа от вкъщи за 2020 г. – наличието на
Коментари Харесай

Най-добрата работа от вкъщи за 2020 г. – Топ 10 класация

Най-добрата работа от у дома за 2020 година – съществуването на работа към този момент не значи да ходите в офиса от 9,00 до 18,00 часа, защото от ден на ден хора (и компании) се преориентират към работа от у дома , с цел да печелят пари онлайн .

Всъщност изследване на FlexJobs и Global Workplace Analytics допуска, че работата от у дома е имала 115% нарастване от 2005 година насам. Вече не е толкоз належащо да сме в офиса, когато можем да изпращаме имейли, да беседваме и да се причисляваме към видеоконференции на всички места по света.

Обаче има един проблем с обявите за надомна работа. А той е, че даже и до през днешния ден множеството предложения за надомна работа употребяват една и съща тактичност за ниско възнаграждение, като да вземем за пример:

  • Онлайн изследвания
  • Изрязване на талони
  • Въвеждане на данни от вкъщи
  • Работа в прът център
  • Виртуален помощник
  • Грижа за домашни клиенти
  • Административен помощник
  • Представители на обслужване на клиенти

Но в днешно време, интернет опциите са много по-големи, като може да сте си началник на вас, а в бъдеще даже и на други хора. Затова дано в този момент да разгледаме коя е най-хубавата работа от у дома за 2020 година

#10 от най-хубавата работа от у дома: Консултанти за онлайн дизайн

Имате ли натъртено око за образна хармония и добра класификация? Ако отговорът е да, тогава можете да захванете планове за консултантска активност. Онлайн консултантите на тематика дизайн могат да работят в няколко области, в това число:

  • уеб дизайн
  • графичен дизайн
  • интериорен дизайн

#9 от най-хубавата работа от у дома: Медицински онлайн консултант

Работата на медицинския онлайн консултант от известно време е в напредък и наклонността не демонстрира признаци на понижаване. Ако не друго, хората от ден на ден напущат обичайните си бюро в интерес на отдалечените работни места. Но какво ще вършиме като свободна процедура в региона на медицината? Е, не е нужно да ръководите хирург сигурно. Вместо това можете да вършите елементарни цифрови медицински задания, като да вземем за пример:

  1. Медицински съветник
  2. Медицински представител
  1. Изследовател
  2. Копирайтър
  3. Сътрудник теоретичен шеф

#8 от най-хубавата работа от у дома: Онлайн писател/редактор

Писането евентуално е едно от най-известните онлайн работи напоследък. Без значение какво правиш и къде отиваш – наличието е на всички места. И това е повода да забележим възхода както на създателите на свободна процедура, по този начин и на работните места. Ще получите бонус точки, в случай че можете да пишете и на други езици, като испански или френски да вземем за пример.

#7 от най-хубавата работа от у дома: Кодиране

Има доста програмисти и хора, пишещи кодове, които прекарват времето си в писане на мотивационни писма, които изпращат до разнообразни компании. И отговорът, който получават е съвсем еднакъв: „ Търсим някой с повече опит . “ Тази действителност рисува мрачна картина. Като цяло, все пак, да се откри работа на тази сцена (с доста положително заплащане) може да бъде мъчно.

Но в случай че имате убеденост в уменията си за програмиране, нямате потребност от всички тези демотивиращи софтуерни компании. Имаме отлична опция за вас. Днес дребният и междинен бизнес се пробва да ограничи разноските си, като дава работа на онлайн фрийлансърите. И това е повода да следим взрив в промишлеността на свободната процедура.

Обявите за работа на свободна процедура за шифроване и програмиране се получават относително елементарно и могат да се похвалят с висока почасова ставка. Ще се изненадате да видите какъв брой хора търсят фрийлансъри, които могат да кодират, в безчет уеб страници в интернет. Броят на заданията за програмиране и шифроване на свободна процедура доста надвишава други позиции във връзка с размера.

#6 от най-хубавата работа от у дома: Професионален видео и аудио редактор

Ако сте добър в редактирането на видео и аудио, има капацитет, с който можете да спечелите пари от у дома. Един подобен редактор може да работи от всяко място. И страхотната вест е, че клиентите търсят от ден на ден редактори на видео или аудио. Всеки може да снима видео в наши дни, само че към момента им е нужен редактор, който да редактира този видеоклип – същото важи и за аудиото. А с повишаването на видео маркетинга, това търсене единствено ще нараства. Ако не вярвате, дано да разгледаме тази статистика – за 1 месец в мрежата се качва повече видео наличие, в сравнение с малкия екран е основала за 3 десетилетия.

Затова е доста подобаващ момента, в който да се замислите дали да не се преквалифицирате в аудио и видео редактор. И да станете доста издирван в околните години (ако се справяте добре).

#5 от най-хубавата работа от у дома: Онлайн курсове, тренировки и съвещания

Сега е най-подходящото време да станете онлайн треньор. С повишаването на голям брой благоприятни условия за кариера, от ден на ден специалисти се обръщат към други за помощ в разнообразни браншове. Индустрията за цифрово образование процъфтява в последните години. Освен това, в случай че ви е прелестно да работите с други хора и да им помагате да реализират задачите си, тогава тази работа от у дома е идеалната за вас. Първо и най-важно е да се разбере, че онлайн образованието е друго от консултирането. Треньорите се концентрират върху това да оказват помощ на учениците да реализират задачите си и да им оказват помощ да получат измерими облаги.

Има доста типове треньори, като:

  • Треньор за живота
  • Кариерен треньор
  • Бизнес треньор
  • Фитнес треньор
  • Уелнес треньор
  • Финансов треньор
  • Духовен треньор

Затова, в случай че сте добър в някаква сходна област и мислите, че имате силите и опциите да сте потребен за другите хора и да ги научите на нови неща, то съществено се замислете за този тип онлайн работа .

#4 от най-хубавата работа от у дома: Дигитален фрийланс маркетинг

Работата в онлайн цифровия маркетинг е с огромно търсене. Това е превъзходен метод да употребявате вашите креативен умения за анализиране, с цел да помогнете на бизнеса да усили наличието си онлайн. Според изследване, към 50% от актуалния бизнес няма квалифицирани служащи. С напредъка на глобализацията сега сме очевидци на напредък на фирмите, с функционалности за цифров маркетинг. Като за там нямате потребност от бакалавърска степен, висше обучение (или даже тапия за приблизително обучение на тази тема), тъй като сте на свободна процедура.

От една страна, фирмите икономисват спомагателни пари и излишно главоболие по този метод. Не е нужно да наемат дипломиран екип за всеки отдел, когато могат да ги разпореждат на външни реализатори. А въпреки това, искащите да работят от у дома получават по-доходоносни благоприятни условия.

Ако разбирате от съответни неща, свързани с цифровия маркетинг и желаете да се развивате, то това е вашата бъдеща работа. Като образци ще дадем – SEO оптимизация. Реклама с заплащане на кликване. Плащане в обществените мрежи. Анализ. Маркетинг наличие. Оптимизация на % на превръщане. Партньорски (Affiliate) маркетинг.

Има доста насоки. Можете да извлечете повече облага, в случай че действате на повече от едно умеене за цифров маркетинг, които може да имате. Но ключът е да определите най-печелившия си набор от умения.

#3 от най-хубавата работа от у дома: Дропшипинг

Ами в случай че ви кажем, че можете да се включите в продажбата на артикули, без да се притеснявате за инвентаризации или за осъществяването на поръчките? Просто, всичко което би трябвало да извършите, е да отворите магазин за дропшипинг.

Как работи дропшипинга?

  • Вие рекламирате артикул на трета страна във вашия магазин за дропшипинг
  • Получавате поръчки на вашия уеб страница
  • Препращате поръчките до третата страна за приемане на поръчката

Има обаче измама. Перспективата за разкриване на магазин за дропшипинг може да наподобява елементарна, само че действителният развой не е толкоз елементарен, колкото хората мислят. Бихте си помислили, какъв брой мъчно може да бъде? Всичко, което би трябвало да извършите, е да приемате поръчки, да доставяте продукта и да вършиме прилична облага. Звучи елементарно. Но не бързайте толкоз. Противно на общоприетото разбиране, дропшипингът не е скица за обогатяване за една нощ.

Има няколко минуса, като да вземем за пример – по-ниски маржове на облага от продажба на лични артикули. Що се отнася до дропшипинга, режийните разноски са ниски – само че такива са и маржовете на облага. Също по този начин има огромна конкуренция.

Ето едно малко управление за започване на работа с дропшипинг:

  • Изберете ниша на пазара и проучете кои артикули са най-подходящи за вашия пазар и публика.
  • Разберете по какъв начин вашите съперници продават продукта – проучете техните маркетингови тактики и цени.
  • Внимателно намерете реномиран снабдител (например salehoo.com).
  • Финализирайте процеса на осъществяване на поръчката, който е съгласуван с вас, както и с вашия снабдител.
  • Избройте продуктите си и ги промотирайте на разнообразни платформи.
  • Бонус: Наемете виртуален помощник, който да ви помогне да управлявате връзките с вашия снабдител.

В последна сметка, с цел да съумеете като дропшипър, би трябвало да изградите същинска марка зад своите артикули. По-трудно е да извършите това, когато продавате артикули на други търговци на едро. Но като продавате единствено 5-10 извънредно неповторими продукта, вие имате най-хубавия късмет за същински триумф.

#2 от най-хубавата работа от у дома: Започнете блог от висок клас

Изглежда, че всички блогват в наши дни – от вашите сътрудници до далечни познати и даже и баба Пенка от третия етаж. Обаче, в случай че ще се отнасяте към блога си като просто пишете за вашата пристрастеност или занимание и се надявате да спечелите пари, може да останете разочаровани. Защото откакто видите, че не получавате мечтани резултати, е доста евентуално да се откажете – също като най-малко 59,3% други блогъри.

Ако обаче желаете съществено да се научите по какъв начин да започнете блог, с цел да печелите положителни пари, тогава продължете да четете. Първата стъпка е да получите платено име на домейн и WordPress хостинг. Препоръчваме ви уеб страницата Siteground.com, първо това е български уебсайт и второ – това е уебсайт на международно равнище за уеб хостинг. Нека в този момент да разгледаме значимите неща за изработката на професионален блог:

Съсредоточете се върху построяването на персонална марка (бранд)

Ако към момента не сте огромен публицист, не се тормозете. Трябва да станете идващият Хемингуей или Шекспир, с цел да изградите персонална марка онлайн. С блоговете би трябвало да пишете по този начин, както говорите – тъй като тук главното ви мото е да влияете на другите да работят . Целта ви е да се свържете със своите почитатели и да изградите въздействието си по-бързо. Също по този начин ще се радвате да знаете, че тези въздействия са доста търсени в наши дни. Според статистиката, маркетингът на въздействие е скочил 90 пъти след 2013 година И както е съвременно в този момент да се споделя, думата е инфлуенсър .

Изберете печеливша ниша

Следвай фантазиите си; напиши за това, което ти споделя сърцето и парите ще дойдат . “ Отхвърляме тази известна визия. Вие може да сте художник, графичен дизайнер, треньор, съветник, преподавател. Но фокусирането единствено върху нашата пристрастеност или занимание, без бизнес проект, не е метод да стартираме план, който би трябвало да генерира приход. Затова вместо да се фокусирате само върху своите пристрастености и занимания, започнете с бизнес мисленето.

Първо би трябвало да изберете нишата в която ще бъдете добър, само че учредена на пазарните фактори. Що се отнася до блоговете, започнете с избора на ниша, в която сте добре осведомен, само че също по този начин има порядъчен размер на търсене в Гугъл и търсене на пазара. Например, в случай че се пробвате да се включите в промишлеността за цифров маркетинг, не основавайте блога си единствено като „ Дигитален маркетинг “. Това е прекомерно необятно разбиране. Вместо това, започнете по-тясно спрециализирано – нещо като SaaS SEO, B2B маркетингово наличие или всяка друга под-ниша.

Започнете като специалист №1 в една дребна ниша с публика, за която да се грижите напълно. След това можете да разширите и да работите към други ниши в същата тенденция. В последна сметка вашата ниша се нуждае от това, което се назовава ППП – капацитет за доходи от аудитория. Колко пари е подготвена целевата ви публика да харчи с вас? При продажбата е по-добре да се насочите към висококачествена B2B публика, която има по-големи благоприятни условия за харчене на пари.

#1 от най-хубавата работа от у дома: Работете от у дома като фрийлансър

Да имате отдалечена работа като фрийлансър е една чудесна опция. Работите напряко от вкъщи си и избирате вашите клиенти. Така ще имате по-голяма продуктивност, тъй като няма да губите време в пътешестване и трафик и в оперативки с шефовете. Това е изумителен баланс сред работата и живота. Това са някои от преимуществата да станете професионален фрийлансър, в случай че можете да употребявате вашите познания.

Първата стъпка е да се регистрирате в уеб сайтове като Freelance.bg и FlexJobs, с цел да намерите гъвкави, отдалечени работни места, които можете да вършите на всички места по света. Приходите от работа на свободна процедура се усилват стремително с всяка минала година. Тази графика от Upwork демонстрира, че 57,3 милиона души работят на свободна процедура, като вършат доходи от 1,4 трилиона $ годишно:

Нещо повече, приемането на работа като фрийлансър не е по-трудно от приемането на постоянна работа. Понякога обаче бъдещите фрийлансъри търсят работа на свободна процедура от у дома в продължение на месеци и месеци без резултат.

Проблемът е, че множеството уеб страници на свободна процедура получават голям брой оферти, а наемането на длъжности е лимитирано. Затова ще ви дадем няколко съществени съвета, с цел да имате по-голям късмет да получите по-бързо първите си онлайн задания:

Създайте портфолио

Първата стъпка е да създадете портфолио. Разбира се, тук би трябвало да опишете и да демонстрирате своите умения. Вашето портфолио би трябвало да подчертава върху:

  • Покажете вашите пълномощия и благоприятни условия
  • Покажете опита си
  • Покажете своята персона

Пишете обстойно

Друг значим съвет, който можем да ви кажем е да пишете, пишете и пишете! Няма значение дали сте графичен дизайнер, пишете кодове или нещо друго. Единственото, което има значение е, че писането е най-хубавият ви залог да извадите вашето име на показ. Не сте добър публицист? Пробвайте, в случай че би трябвало премислете 100 пъти, само че го направете. От писането на обява в блогове или даже най-обикновен имейл до клиентите – всичко стартира с написаната дума. Надяваме се, че разбрахте концепцията.

Как да намерите работа на свободна процедура от у дома?

Има доста уеб сайтове за фрийлансъри . Може да се регистрирате там, да извършите вашето портфолио и да започнете да търсите подобаващите за вас оферти, за които ще бъдете сигурни, че ще се справите. Ето и най-популярните международни фриланс уеб сайтове :

  • fivver.com
  • freelancer.com
  • guru.com
  • freelance.com
  • upwork.com

Ако се насочите в тези области на развиване, най-вероятно първоначално ще ви бъде доста мъчно. Но с доста труд и малко шанс, вие сигурно може да се преквалифицирате и да работите от у дома или от всяка точка на планетата, която има достъп до интернет.

Работа от у дома през 2021 година – кои са най-хубавите оферти

Работа от у дома през 2021 година – методът, по който хората изкарват прехраната си, бързо се трансформира. Виждаме от ден на ден хора да стартират онлайн работа с всяка минала година. Само като образец ще кажем, че през предходната година в Съединени американски щати е имало 59 милиона души, които работят на свободна процедура (фрилансъри). Те са генерирали почти…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР