Най-дългогодишният конкурс за постижения е областта на комуникациите - PR

...
Най-дългогодишният конкурс за постижения е областта на комуникациите - PR
Коментари Харесай

До 21 май приемат номинации за конкурса PR приз 2021

Най-дългогодишният конкурс за достижения е региона на връзките - " PR Приз 2021 ", за 21-и път ще отличи най-хубавите акции на компании, медии и обществен бранш, само че за първи път това ще са планове, осъществени в изискванията на здравна и икономическа рецесия, която промени промишленостите, в това число информационната.

Предизвикателствата да споделяш измененията и рецесиите, през които минават бизнесите и да управляваш упованията на заинтригуваните страни ще получат свето обществено самопризнание посредством категорията „ Комуникация на измененията “. В тази категория могат да аплайват планове, свързани с даването на нови артикули и услуги, смяна на произвеждане, взаимни планове, дарения и така нататък, резултат от насилствените трансформации, през които минават бизнеса и обществото.

" През миналата година ние доказахме, че специалността на PR-a е измежду най-динамично разрастващите се и сътрудниците, които я упражняват, освен са способни да ръководят измененията, а ги одобряват като опция да разширят и провокират личните си познания и умения. Нещо повече, ние затвърдихме мястото на специалността като стратегическа за развиването на бизнеса и на обществото и това стана с помощта на напъните на целия отрасъл. “, разяснява Илияна Захариева, ръководител на БДВО.

„ Това нямаше да е допустимо, в случай че в продължение на 25 години не бяхме развивали специалността ни дружно. Особено горди сме, че точно Българското сдружение за връзки с обществеността е първата професионална PR организация, която 25 години сплотява експертите в информационната промишленост и ни предизвика да задаваме все по-високи условия към личните си практики. Резултатът е забележим – сплотена професионална общественост, търсена като сътрудник точно в процесите на трансформация”, добави Захариева.

Освен за предстоящата категория, обвързвана с измененията, поръчки могат да бъдат подавани и за „ Комуникации на екопроекти “ и „ Най-добро потребление на обществените мрежи “, а категорията за акции с инфлуенсъри към този момент сплотява всички детайли на „ Инфлуенсър маркетинг “.

Традиционно PR Приз ще отличи и най-хубавите акции в категориите “Корпоративна информационна кампания”, „ Кампания за стабилно развиване “, „ Комуникационен план в неправителствения бранш “, „ Комуникационен план в обществения бранш “, „ Проект за вътрешни връзки “, „ Комуникационен план за артикул или услуга “, „ Специално събитие “, „ Комуникационен план на медия “, „ Кризисни връзки “, „ Комуникационна акция за работодателска марка “. И тази година в състезанието ще бъдат отличени „ Комуникационна организация “ и „ Вътрешен информационен отдел “ на годината. Предстои да бъдат оповестени и критериите за премията на Комисията по професионална нравственос.

Конкурсните категории ще бъдат журирани от водещи информационни експерти с разнообразни профили. В седмицата преди формалната гала ще се проведат откритите представяния, на които претендентите за влиятелните призове ще пазят обществено плановете си. Церемонията по награждаването ще се организира при започване на месец юни 2021 година

Заявките за присъединяване могат да се подават на .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР