Най-дълго служещата съветничка на Доналд Тръмп, която беше назначена за

...
Най-дълго служещата съветничка на Доналд Тръмп, която беше назначена за
Коментари Харесай

Модел на Тръмп с висока позиция в Белия дом подаде оставка

Най-дълго служещата съветничка на Доналд Тръмп, която беше назначена за шеф на връзките в Белия дом, подаде оставка, заяви Би Би Си. Хоуп Хикс се отдръпва от позицията си, оповестиха от администрацията на американския президент.

29-годишната някогашна манекенка работеше за богаташа в продължение на дълги години. Тя е споделила на своите сътрудници, че към този момент е постигнала всичко, което може в Белия дом.

Само преди дни Хоуп Хикс даде свидетелски свидетелствуване пред разследващата комисия, само че съгласно говорителката на Белия дом Сара Сандърс оставката не е обвързвана с това. Бившият модел е дал показания по следствието на съветската интервенция на изборите през 2016 година.

По време на акцията на републиканеца Хоуп Хикс бе негова прессекретарка. Това е следващата рокада на позицията шеф по връзките в Белия дом. Доналд Тръмп съобщи, че Хикс е „ изключителна и интелигентна, в действителност прелестен човек “. Той добави, че ще му липсва.

Бившият модел бе до Тръмп още при започване на президентската му акция, когато доста хора не му даваха и най-малък късмет да завоюва номинацията на републиканците и по-късно самите избори. Американските медии разясняват, че позицията в Белия дом, от която си потегля хубавицата, е прокълната. Трима души напуснаха единствено в границите на месеци.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР