Най-богатият човек в света, основател на SpaceX, Tesla и собственик

...
Най-богатият човек в света, основател на SpaceX, Tesla и собственик
Коментари Харесай

Искат да отнемат американското гражданство на Мъск

Най-богатият човек в света, създател на SpaceX, Tesla и притежател на Twitter, Илон Мъск, е фалшифицирал дипломата си, с цел да остане в Съединени американски щати. Това настояват проверяващите от организацията Capitol Hunters. По тази причина те желаят той да бъде лишен от американското си поданство.

Той няма бакалавърска степен по физика или друга компетентност. Напуснал е учебно заведение през 1995 година и е влезнал като незаконен мигрант в Съединени американски щати, написа Телеграф.

Мъск е роден и израснал в Претория, административната столица на Южна Африка. На 17-годишна възраст отпътува за Канада, където постъпва в университет, а на 19-годишна възраст се озовава в Съединени американски щати, в Университета на Пенсилвания.

Capitol Hunters се хващат точно за интервала от живота на милиардера от напускането на Претория до идването му в Пенсилвания. В доста изявленията Мъск е приказвал за младините си, само че съгласно проверяващите от организацията, той непрестанно сменя разказите си и датите.

Ако обстоятелствата, показани от Capitol Hunters, са правилни, тогава Мъск може освен да бъде лишен от поданство, само че и да бъде изпъден от страната, защото подправянето на документи за смяна на имиграционния статут в Съединените щати е съществено закононарушение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР