Най-близките изпратиха Денис Ершов в последния му земен път. Бизнесменът

...
Най-близките изпратиха Денис Ершов в последния му земен път. Бизнесменът
Коментари Харесай

Десетки близки и приятели изпратиха Денис Ершов в последния му земен път

Най-близките изпратиха Денис Ершов в последния му земен път. Бизнесменът умря на 18 ноември от онкологично заболяване в София. Поклонението бе в православен храм в Централните софийски гробища.

До ковчега на Денис бяха най-близките му дами – брачната половинка му Елена, щерка му и сестра му.
Църковната работа бе ръководена от архимандрит Дионисий, а десетки близки, другари и сътрудници изпратиха предприемача и изрекоха съболезнования на роднините му.

Сред тях бяха юрист Анна Попова, както и именитият синдикален водач от близкото минало Константин Тренчев.

„ Денис Ершов бе Космос, той бе Вселена. Благодарна съм на ориста, че имах опцията да се срещна с него, да бъда негов другар, да повярва в мен и аз – в него. Нека да е светла паметта му”, сподели пред „ Флагман” адв. Попова.

„ Съжалявам за това, че човек с подобен разум, такава душа и такова наличие си отиде толкоз рано. За него правораздаването и Темида може би бе с отворени очи, а не със затворени, както се изобразява тя”, добави през сълзи близката му съратничка.

Припомняме, че Денис Ершов води няколко правосъдни борби, най-известната от които бе за сдружението „ Петрол”.

По времето на държавното управление на Иван Костов литовецът бе изпъден от България, само че апелира и завоюва делото. Така той одобри страната ни като своя втора татковина и си отиде като софиянец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР