Навярно всички знаят, че популярният производител Xiaomi предлага своите смартфони

...
Навярно всички знаят, че популярният производител Xiaomi предлага своите смартфони
Коментари Харесай

Xiaomi регистрира новия бранд Xiaomi, първият смартфон е сертифициран

Навярно всички знаят, че известният производител Xiaomi предлага своите смарт телефони под два марката – Mi и Redmi. Днес порталът Gizmochina заяви, че китайската компания е подала поръчка за трети бранд.
Новият бранд носи името POCOPHONE и първият смарт телефон към този момент е подготвен. Xiaomi е подал поръчка за регистрация на POCOPHONE и в Европейския съюз, а това значи, че смарт телефоните POCOPHONE би трябвало да се появят и при нас.

Според тази информация, първият мобилен телефон от този бранд е с индустриален показател M1805E10A и към този момент е сертифициран от NCC на Тайван. Устройството се създава от компанията Xiaomi Communications Technology Co., Ltd, само че вместо Redmi или Mi е указана комерсиалната марка POCOPHONE.

Спецификациите на този смарт телефон към момента не са известни, само че съгласно NCC, той поддържа FDD-LTE 3, 7 и 8. Новият телефон разполага с GPS, ГЛОНАСС и BeiDou навигационни модули. Явно производството на новото мобилно устройство е на напълно ранен стадий и към този момент няма даже информация за неговото име.

В началото на месеца бе обявено, че Xiaomi има финансови проблеми. Това се разбра тъкмо преди началото на IPO. Възможно е новият бранд да е основан с цел да оправи бюджета.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР