Навярно на всеки от нас се случвало да попадне в

...
Навярно на всеки от нас се случвало да попадне в
Коментари Харесай

Прост трик, за да не се разкопчава ципът

Навярно на всеки от нас се случвало да попадне в срамната обстановка, в която се намира на обществено място и вижда, че ципът му някак самичък се е откопчал.

Ципът за пръв път е изобретен в средата на 19-ти век от американеца Уиткомб Джъдсън. Внедряването на новата технология за това време се оказва относително тежък и дълъг развой.

С годините обаче новият метод наподобява все по-правилен и благонадежден и получава необятно разпространяване. Циповете към този момент са присъщи със своята комфортна заключваща функционалност, която ги стопира да се плъзгат надолу, когато са сложени в избрана позиция. Но каква е позицията?

 Джинси, които устоят 50 години носене
Джинси, които устоят 50 години носене

Всичко, което би трябвало да създадем, когато се закопчаваме, е да се уверим, че плъзгачът на ципа е стигнал до крайната позиция на закопчаване, подложен е в посока към зъбците (гледащ към другия завършек на ципа) и леко да притиснем от външната и вътрешната страна на дрехата, обувката и така нататък Това ще попречва ципа да се разкопчае и ще ни помогне повече да не изпадаме в неуместна обстановка.

 Снимка 359490

Ако позицията на плъзгача не е в вярната посока, ципът по всяка възможност ще се отвори, пишат от Independent.

Докато някои се тормозят от това да не се разкопчае ципът им и да се покаже прекомерно доста гола път, други нямат нищо срещу да излагат всичко на показ.

 Всичко на показ
Всичко на показ

Новите съвременни джинси
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР