Навръх националния празник 3 март по пистите в курорта Пампорово

...
Навръх националния празник 3 март по пистите в курорта Пампорово
Коментари Харесай

Отново ски спускане с носии на 3 март в Пампорово

Навръх националния празник 3 март по пистите в курорта Пампорово ще се организира най-голямото ски втурване на участници облечени в национални носии.

Март наближава, а с него и най-пъстрото и сплотяващо събитие за отбелязване на Националния празник на България – Голямото ски втурване в национални носии на Пампорово!

Вероятно помните от предходните издания какъв брой доста въодушевление, вяра и мощ носи празничното ски шествие в сърцето на планината. И какъв брой са красиви усмихнатите хора в пъстри носии върху белия сняг! Не пропускайте още веднъж да бъдете част от събитието, с цел да покажем уважението си към българската история и да изпратим мощно обръщение за обич, поддръжка и мир до всички, които през днешния ден имат потребност от това, оповестяват уредниците

Малко повече за организацията:

⛷️ До 11:20 ч. – събираме се на върха за фотоси и песни, да се срещнем и да разпънем огромното знаме. От 10:30 часа до 11:30 часа всички лифтове до кулата „ Снежанка “ ще извозват участниците в шествието гратис. За да избегнем опашките на въжен превоз „ Студенец “, използвайте и другите уреди – лифтове „ Стойките “ и „ Малина “. Ще има особено готова зона за старт на шествието, а ски патрула ще се грижи за подреждането и сигурността.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР