Навръх 24-ти май гражданската организация Спаси София представи първия Буквар

...
Навръх 24-ти май гражданската организация Спаси София представи първия Буквар
Коментари Харесай

Буквар на софийските проблеми излезе навръх 24 май

Навръх 24-ти май гражданската организация Спаси София показа първия Буквар на софийските проблеми. С огромна доза комизъм, писмен знак по писмен знак и в рима запалянковците разгласиха карикатури на разнообразни проблеми от живота в града - дупките, бавната администрация, унищожаването на културното завещание, мръсния въздух и така нататък

„ Целта ни беше хем да почетем този по този начин значим и български празник, хем по един занимателен метод да покажем проблемите, които ни заобикалят. Считаме, че никой гражданин на София не е безучастен към тях “, декларира Гергин Борисов от организацията. Сред забавните хрумвания, които можете да прочетете в Буквара на софийските проблеми, са „ Градският превоз в София се бави “, „ Защото няма кой бус ленти да направи “, „ Жълтите павета са забележителност огромна. Затова си взимат за вили в Банкя и Бояна “, както и „ Паркингите в София са малко, затуй в зелени площи се паркира - тъпо “.

От организацията напомнят, че с изключение на на българската книжовност и просвета, 24-ти май е празник и на просветата, а просветата е просвета, познания, цивилизация, просвета, образование - неща, които от ден на ден и повече хора би трябвало да усвоят, в случай че желаеме да живеем в съвременни, зелени, здравословни и богати градове и страна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР