Навръх 106-тия рожден на Левски клубната легенда Наско Сираков поведе

...
Навръх 106-тия рожден на Левски клубната легенда Наско Сираков поведе
Коментари Харесай

Навръх 106-тия рожден на Левски: Наско Сираков поведе паметно шествие

Навръх 106-тия рожден на Левски клубната легенда Наско Сираков поведе шествие от паметника „ Васил Левски “ до Могилката в чест на огромното събитие, предава
 БГНЕС
Шествието се организира при прецизното съблюдаване на всички ограничения за обществена отдалеченост. По тази аргументи и присъединяване ще вземат единствено дребна част от „ сините “ последователи, както и част от ветераните на клуба.

На парада ще участват и фигури от управлението на Левски, измежду които и изпълнителният шеф Павел Колев. Припомняме, че Сираков изяви предпочитание да вземе акциите на клуба, които към този момент му бяха обещани.



Наско Сираков още веднъж не пожела да приказва по огромната тематика, обвързвана с акциите на Левски, точно на 106-тия рожден на " синия " клуб.
Той честити двойния празник - денят на славянската книжовност и рожденият ден на Левски и показа, че ще приказва едвам откакто публично получи акциите от Васил Божков.

" Искам да благопожелавам на всички българи този ярък празник, както и да благопожелавам на всички левскари 106-тия рожден ден на клуба ", стартира той. " Легитимиран съм от цялата „ синя “ общественост, само че писмено не съм легитимиран.
 БГНЕС
Когато всичко приключи наред ще свикам огромна конференция, на която да отговоря на всички ваши въпроси ", приключи следващата си сбита медийна изява Сираков. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР