Навални заяви, че сутрешният му режим в момента включва слушане

...
Навални заяви, че сутрешният му режим в момента включва слушане
Коментари Харесай

Мъчат Навални с нови методи: Главният певец на Путин му пее всяка...

Навални съобщи, че утринният му режим сега включва слушане на съветския народен химн, преди да му пуснат " Аз съм руснак " - патриотична ария, изпълнявана от артист на име Шаман. Истинското име на изпълнителя е Ярослав Дронов. Той е на гребена на вълната на военния национализъм, с цел да се трансформира в съществена фигура в държавната телевизия, и е една от звездите, които публично оферират на Путин да се кандидатира още веднъж за президентския пост през март. 

 

В песента му " Аз съм руснак ", която от време на време извършва, облечен в черен кожен костюм с лента на ръката в цветовете на съветското знаме, се споделя за това, че руснаците не могат да бъдат " пречупени " и  " стигат до края ".

 



 32-годишният артист провокира дискусия през ноември, когато симулира взривяването на нуклеарна бомба на концерт, предаван по държавната телевизия. Тогава той натисна червен бутон в макетно нуклеарно куфарче, след което към него избухнаха фойерверки.

 

В известие в Х, квалифицирано от негови съдружници, Навални разказа сюрреалистичната си утринна рутина. " Певецът Шаман стана прочут, когато към този момент бях в пандиза, тъй че не можех нито да го виждам, нито да чувам музиката му. Знаех единствено, че се е трансформирал в основния артист на Путин ", твърди опозиционерът.

 

Идеята музиката да бъде употребена не за наслаждение, а за принуждение, надалеч не е нова.

 

Информация за сходни практики има даже и в Библията. Спомнете си по какъв начин да вземем за пример съгласно легендите стените на Йерихон паднали при звука на тръбите на завоевателите си.

 

В по-нови времена управляващите и специфичните служби са осъзнали, че могат да употребяват избран вид музика и избрани части за да изкопчат информация, да обезвреждат душевен и да докарат до полуда който преценяват. На мюсюлманите да вземем за пример постоянно се пуска рок, защото те намират този вид музика за обидна, или в ушите им звучат песни на дами реализатори - също оскверняваща процедура.

 

Понякога на пръв взор почтени мелодии като тези от детските излъчвания също правят работа. Ключът при тях е в честото повтаряне на рефрените, което след няколко прослушвания стартира да нервира, а след още няколко - да лази по нервите. А в този момент си представете часове наред, в които безкрайно звучи единствено такава музика.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР