Наум Шопов наскоро призна нещо шокиращо за себе си, което

...
Наум Шопов наскоро призна нещо шокиращо за себе си, което
Коментари Харесай

Наум Шопов с тежко признание за наркотиците и килограмите

Наум Шопов неотдавна призна нещо шокиращо за себе си, което надали някой е очаквал да чуе тъкмо от човек, който през днешния ден води толкоз здравословен метод на живот и безусловно не излиза от фитнеса. 

Нещата не постоянно обаче, са такива, каквито наподобяват и този случай е следващото удостоверение на това. Преди години артистът е бил дебеланко. Това се случва в тийнейджърските му години, а любопитната подробност разкри самият той в канала " При ТоТо ".

В шести клас, да вземем за пример, Наум Шопов е бил 150 см. и е тежал 75 кг. – толкоз, колкото е сега. Преди 15 години е бил с дълга коса и е слушал реге и метал. Пушил е марихуана по няколко пъти дневно, а държанието си отдава на тогавашното си обграждане.

А откакто родителите му научили за тези " подвизи ", не последвали даже плесници, само че за сметка на това почнали да го третират като пропаднал наркоман. Накарали го да се откъсне от опиатите с ужасното си отношение и с това, че му давали по 8 лв. на ден, с цел да си купи дрога. В един миг се стигнало до такава степен, че сменил тревата с цигари, а тях отказал преди половин година.

Именно ужасното поведение на родителите му към него го предиздвикали да се промени и да се откъсне от тази среда. Основна заслуга за триумфа му имал и неговият братовчед, който му оказал морална поддръжка по това време. Умишлено не е показал, че пуши.

Към днешна дата Наум Шопов е горделив от живота си - не пуши и несъмнено, ни взима опиати. Освен това изрично отхвърля да популяризира цигари, вайпове и алкохол, както вършат доста известни родни лица през днешния ден, точно с цел да дава добър образец на почитателите си. Половинката му Теа Минкова също пуши – залага на електронни цигари, само че дали ще успее да се избави от този си недостатък, ще изчакаме, ще забележим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР