Научете модалностите на всяка зодия - кадринални, фиксирални и променливи.

...
Научете модалностите на всяка зодия - кадринални, фиксирални и променливи.
Коментари Харесай

Какви модалности е всяка зодия – кардинални, фиксирани или променливи

Научете модалностите на всяка зодия - кадринални, фиксирални и променливи.
Кардинални знаци
Кардиналните знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог), родени при започване на сезона, са естествени водачи и генератори на хрумвания. Те са в положение да насочат своя зареден оптимизъм в огромни фантазии за бъдещето и постоянно могат да бъдат сътрудници за смяна. Помислете за съществен знак като хлапето, което е сложило стойка за лимонада на алеята си, или възрастния, трансформирал артистичните си гении в преуспяващ магазин.
Фиксирани знаци
Фиксираните знаци (Телец, Лъв, Скорпион, Водолей), въпреки това, се раждат в средата на сезона и могат да имат доста повече компликации с смяната. Те поръчват еднакъв сандвич всяка седмица и поемат по същия път всякога, когато се разхождат. Те са склонни да работят в обилие от нерешителност, като избират да надграждат върху това, което към този момент е там, вместо да се пробват за нещо ново.
Променливи знаци
Променливите знаци (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби), са родени в края на месеца и честват смяната и търсят многообразие и завършения. Те са приятелите, които се съгласяват с проекти, преди даже да сте приключили изречението си (дори в случай че тези проекти включват скок с парашут или къмпинг в гората), и се появяват с напълно нова прическа всякога, когато излизате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР