Научете как звездните знаци влияят на навиците ви по отношение

...
Научете как звездните знаци влияят на навиците ви по отношение
Коментари Харесай

Хранене и диета според зодията

Научете по какъв начин звездните знаци въздействат на навиците ви във връзка с храненето, а оттова и на триумфа на всяка една диета, която решите да спазвате. Кой метод на хранене е най-подходящ за вас, основан на астрологията.

Въздушни знаци (Везни, Водолей, Близнаци) са най-облагодетелствани - напълняват мъчно , а в случай че въпреки всичко се случи, смъкват съвсем без проблем насъбраните килограми . Идеалното меню за тях е с многократни хранения, дребни или умерени количества и нискокалорични артикули.

Водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) смъкват елементарно ненужните килограми, само че и доста елементарно ги натрупат. Основният им проблем е не затлъстяването, а задържането на течности. Ефектът от диетата нормално личи едвам през втората седмица, по тази причина би трябвало да са търпеливи. Препоръчва се режим с пресмятане на калории, като началото е стремително - с воден ден.  

Огнените зодии (Овен, Лъв, Стрелец) имат едно позитивно, само че и едно негативно качество - те съблюдават елементарно диети, само че усвояват бързо калориите . Затова най-подходящото меню за тях е с повече протеини и минимално количество въглехидрати.

Земните зодии (Козирог, Телец, Дева)  имат две неприятни черти: мъчно стопяват непотребните килограми и постоянно изчакват последния миг, с цел да трансформират питателните си привички. Най-добрият режим за тях е с пресмятане на калории и ограничение на количествата храна.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР