Националното турне на „Автокино 2022“ ще гостува в Русе през

...
Националното турне на „Автокино 2022“ ще гостува в Русе през
Коментари Харесай

„Автокино“ идва с четири филма на полигона край Николово

Националното турне на „ Автокино 2022 “ ще гостува в Русе през месец май

Прожекциите ще се състоят на полигона на пътя за Николово на 10 и 11 май. Общо в програмата са включени четири български кино лентата, като цените на билетите са по 10 лева Ето какво могат да гледат русенци, които желаят да гледат кино от колите си.

10 май

21.00 часа – „ ПЕТЯ НА МОЯТА ПЕТЯ “

Филмът носи заглавието на описа на трансформиралата се в легенда млада душа и поетеса Петя Дубарова „ Петя на моята Петя “. Режисьор е Александър Косев, сценаристи са Нели Димитрова и Валентина Ангелова, които повдигат завесата на предишното, с цел да показват на актуалните младежи Петя Дубарова и нейния гений.

„ Филмът е модерна история. Държим да подчертаем, че това е филм за Петя Дубарова, без той да е „ за Петя Дубарова”. Историята не е биографична, само че Петя участва със своята същинска същина и с най-ценното – с мъдростта и гения си, които е оставила на поколенията “, споделя сценаристът Нели Димитрова.

22.40 часа – „ ЧИЧО КОЛЕДА “

Едно дете мечтае да има семейство. Мъж, облечен като Дядо Коледа, би трябвало да разбере кой е. Таксиметров водач, занаятчия на спонтанната неистина се среща с момиче, готово на всичко с цел да сбъдне фантазията си. Случайността среща Чичо Коледа и детето с красивата сервитьорка Милена, с улични музиканти – комарджия, алкохолик и капризен дъртак, с любовницата на Датския принц и даже с президента и премиера.

В лавината от комични обстановки всеки от героите търси това, за което жадува най-вече – семейство, еднаквост, амнистия, обич, състрадание, другарство. Няма по какъв начин желанията им да не се осъществен, стига да повярват в Чичо Коледа.

11 май

21.00 часа – „ ЖЪЛТ ОЛЕАНДЪР “

Перфектният проект на подозрителен български политик за висок пост в Брюксел, е обвързван с красивата му млада брачна половинка, някогашен италиански министър председател и една загадка среща, която би трябвало да реши всичко.

В сметката обаче не влизат появяването на някогашен ухажор и бездиханно тяло, които ще объркат всичко.

22.50 часа – „ ЗАВРЪЩАНЕ 2 “

В „ Завръщане 2 “ героят на Башар Рахал – Бранимир, претърпява позитивна смяна, като стартира да води природосъобразен метод на живот и да се грижи за положителното бъдеще на хората и на природата. Именно нововъведенията са методът, по който това може да се осъществя най-устойчиво и дейно. Посещението на Бранимир в Innovation Hub-а на Schneider Electric е обвързвано с желанието му да развие бизнеса си посредством инвестиция в построяването на умни домове – една от сферите, в които високите технологии на Schneider Electric са с потвърдена успеваемост.

Премиерата на „ Завръщане 2 “ ще бъде на 14 февруари 2022 година и ще се излъчва в кината в цялата страна. Освен Башар Рахал и Ники Илиев, в функциите феновете ще видят Орлин Павлов, Евелин Костова, Александър Кадиев, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донова и др.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР