Националното сдружение на сираците в България стартира за девета поредна

...
Националното сдружение на сираците в България стартира за девета поредна
Коментари Харесай

НССБ стартира кампания за девета поредна година в подкрепа на 26 абитуриенти в неравностойно социално положение

Националното съдружие на сираците в България започва за девета поредна година самодейността „ Фестивал на хубостта “ , която има за цел да обезпечи празнични тоалети и обувки на зрелостници , които са сираци, с един родител и от фамилии с остри обществени и здравни проблеми.

Тази година шефовете на учебни заведения са изпратили своите стимулирани писма за поддръжка на зрелостници , които през май месец следва да завършат сполучливо междинното си обучение. От всички 26 зрелостници 6 са девойки от учебни заведения в Никопол, Белене, Кнежа и Плевен и Роман, а 20 са момчетата , които имат потребност от поддръжка, оповестиха от НССБ.

От сдружението осведомиха, че всяка година главен покровител на зрелостниците е управлението на „ Десизо Мони “ град Плевен, които всяка година подаряват наслада и усмивки на зрелостници в потребност с избора им на тоалет за празничната абитуриентска вечер, а за девойките още веднъж разчитат на столичната дизайнерка Гергана Апостолова, притежател на „ Киара Фешън “.

На 29.02.2024г. в София ще се организира благотворителна вечер в поддръжка на зрелостниците . Там ще бъдат връчени и националните награди за Добродетел на 2023 година, като измежду наградените са „ Десизо Мони “, „ Милкана “, Монолит “, Ректора на Медицински университет Плевен и доста други компании, жители и общественици от цялата страна. От Сдружението се надяват с поддръжката на повече хора да съумеят да подарят мечтаните тоалети за бала на зрелостниците , както и да провеждат празнична звездна вечер за всички подкрепени.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР