Националното сдружение на сираците в България и Община Мездра организират

...
Националното сдружение на сираците в България и Община Мездра организират
Коментари Харесай

Националното сдружение на сираците и Община Мездра със съвместна благотворителна кампания

Националното съдружие на сираците в България и Община Мездра провеждат взаимна благотворителна акция в помощ на дванадесетокласник в СУ”Св.Климент Охридски” в Зверино, чиито дом в село Елисейна изгоря на Цветница.
Обръщаме се с молба към всеки, който има опция да помогне със строителни материали, мебели, облекла и други да се свърже с Община Мездра или Председателя на Националното съдружие на сираците в България- господин Слави Михайлов на следните адреси: [email protected], [email protected].
Първите донори към този момент се отзоваха. Благодарим на притежателя на компания "Матракс ", вносител на матраци от София господин Марио Талви, който ще подари за потребностите на фамилията матраци. Благодарим и на притежателя на компания "Тениди " Мездра, който се съгласи да помогне със строителни материали! Благодарим и на цех "Мизия 96 "- Плевен и притежателя господин Христофор Дочев, който се съгласи да обезпечи костюм за зрелостника, както и на компания "Мат Стар ", които ще подарят обувки на зрелостника! Надявам се да се включат още хора, с цел да оказват помощ на фамилията!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР