Националният вратар на България - Мартин Луков сподели, че лъвовете

...
Националният вратар на България - Мартин Луков сподели, че лъвовете
Коментари Харесай

Луков: Не отиваме на разходка да видим Уембли, а да покажем добър футбол

Националният вратар на България - Мартин Луков показа, че " лъвовете " ще се нуждаят от много шанс и солидна доза централизация, с цел да изиграят един добър мач в евроквалификацията против любимеца Англия.

" Всички сме в положително въодушевление, упражняваме крепко и ще дадем най-хубавото от себе си. Хубаво е да сме максималисти, само че би трябвало да бъдем и реалисти. Ще дадем всичко от себе си. Малко и шанс би трябвало против подобен тим. Мечтал съм да бъда тук. Мечите би трябвало да се преследват до дъно. Това е показно по какъв начин хората би трябвало да следват фантазиите си ".

" Има предстартова тресчица. Излизаме против един от най-хубавите тимове в света. Наясно сме с какво качество разполагат и с какви футболисти. Все отново сме 11 на 11. И те имат своите недостатъци. Ще опитаме да се възползваме от техните неточности. Ако се наложи да играя, съм подготвен. Не съм математик, а съм футболист. Имаме своите шансове. Не го споделям единствено за пред вас, а тъй като го имаме вяра всички. Не отиваме да разходка да забележим " Уембли ", а да покажем добър футбол ".
 Бончо Генчев: Дано изненадаме Англия и създадем най-малко реми
Бончо Генчев: Дано изненадаме Англия и създадем най-малко реми

" Играчите на Красимир Балъков ще имат задоволително мотивация "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР