Националният тим на Еквадор е все по-близо до класиране на

...
Националният тим на Еквадор е все по-близо до класиране на
Коментари Харесай

Жорди Кайседо и Еквадор все по-близо до Катар 2022

Националният отбор на Еквадор е все по-близо до класиране на Световното в Катар в края на годината. Жорди Кайседо и компания направиха 1:1 при визитата си на Перу в международна подготовка. Равенството остави отбора на трето място след тимовете на Бразилия и Аржентина, до края на битката в зона КОНМЕБОЛ остават единствено два кръга.

Нападателят на ЦСКА се появи в игра десетима минути преди края за Еквадор, като и двата гола в мача към този момент бяха маркирани.

Еквадор поведе в резултата още във втората минута, когато Майкъл Естрада се възползва от подаване на Торес и осъществя. Домакините обаче съумяха да изравнят след близо 70 минути игра. Точен за Перу бе Едисон Флорес.

След извоюваната точка през днешния ден, преднината на Еквадор пред четвъртия Уругвай е към този момент три точки. Разликата с петия Перу пък е четири пункта, като Уругвай и Перу следва да се срещнат между тях.

В последните си два мача от квалификациите Еквадор ще се изправи против Парагвай, който от дълго време отпадна от сметките, както и Аржентина, чийто отбор пък към този момент се класира за финалите в Катар.

При избрани условия, даже и точка за Еквадор в предпоследния мач, би класирала отбора на Жорди Кайседо за Катар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР