Националният селекционер Петър Хубчев е на мнение, че Англия е

...
Националният селекционер Петър Хубчев е на мнение, че Англия е
Коментари Харесай

Хубчев: Играчите ни не са големи имена, но са готови да преминат границите си

Националният селекционер Петър Хубчев е на мнение, че Англия е огромният любимец за продобиване на групата ни от квалификациите за Евро 2020, а всички останали тимове имат равни шансове за класиране. Наставникът е на мнение, че в отбора ни няма огромни имена, само че е удовлетворен, че всички са подготвени да преминат рамките си в името на тима, даже и да имат някакви физически проблеми.

“Чисто физически няма по какъв начин да работим за възстановяване на качествата на играчите за няколко дни. Не мога да кажа по кое време е станала контузията на Пламен Илиев, само че мъчно ще намерите тим без травми. Мога да ви разкрия, че още няколко индивида пристигнаха с някакви недоволства, само че аз съм признателен, че всички са подготвени да дадат всичко от себе си и да преминат избрана граница в името на тима. Всяка травма обърква проектите, само че по тази причина сме огромна група. Аз разгадавам на тима и той е значимият за мен”, сподели Хубчев.

Селекционерът разяснява и думите на играча на Етър Велко Батрович, че българите могат да бъдат удовлетворени, в случай че съумеят да вземат тъждество в срещата с Черна гора на следващия ден.

" Това не е първият човек, който изрича сходно мнение. Ние в действителност нямаме огромни имена и би трябвало да покажем доста битка и отборна работа. Целта е да се доразвием във всеки аспект. Момчето играе тук, несъмнено има усещания, с цел да се изрича по този начин. Черно море е доста сериозен даже и без някои единици. Всички са на мнение, че като се изключи Англия всички имат своите шансове и аз се причислявам към това мнение. ", сподели още Хубчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР