Националният селекционер на юношеския тим по волейбол Мартин Стоев даде

...
Националният селекционер на юношеския тим по волейбол Мартин Стоев даде
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Момчетата от юношеския национален тим по волейбол израснаха пред очите ми

Националният селекционер на юношеския отбор по волейбол Мартин Стоев даде особено изявление за Дарик радио и dsport след триумфа на тима му с 3:2 над Италия и класирането за полуфиналите на Световното състезание в Техеран. Специалистът бе доста благополучен от постигнатото, като разгласи, че този отбор е израснал пред очите му и заради тази причина е от огромно значение за него.

" Много се радваме от този триумф. Това ни беше задачата. Когато я постигнеш е естествено да се радваш. Много искахме да спечелим и се получи. Просто се радвах на момента ".

" Момчетата устояха. Знаехме, че италианския тим не ти дава доста точки даром. Радостното е, че в края на четвъртия и петия гейм се получи това, което се бяхме разбрали. Имаше едно съдийско присъждане, което ни ощети и можеше да загубим мача поради него ".

" Мисля, че момчетата не направиха най-хубавия си мач. Важното е, че хората, които влязоха помогнаха много. Искахме да понижим грешките и заложихме на блок и отбрана, а не толкоз на мощен начален удар ".

" Предпочитания нямаме, тимовете са равностойни. Ще забележим кой ще завоюва - Бразилия или Русия. Ако са руснаците, ще се опитаме да им върнем за загубата в групите ".

" Вече четири години упражнявам този тим. Израснаха пред очите ми тези момчета. Този тим е от огромно значение за мен ".

" Предстои ни полуфинал, ще гледаме да се подготвим оптимално добре и нека да победим ".

Дарик радио и dsport му пожелаха не орден, както преди 18 години в Техеран (бронз), а повтаряне на триумфа преди 30 години в Кайро – златни медали. Самият Стоев показа, че и неговите очаквания са такива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР