Националният селекционер на Испания Луис Енрике е поредното име, което

...
Националният селекционер на Испания Луис Енрике е поредното име, което
Коментари Харесай

Луис Енрике отново е в радара на Ман Юнайтед, но Почетино остава фаворит

Националният селекционер на Испания Луис Енрике е следващото име, което е в листата за идващ управител на Манчестър Юнайтед. „ Червените дяволи “ назначиха Ралф Рангник до края на сезона, откакто уволниха Оле Гунар Солскяер през месец ноември предходната година.

И до момента в който Рангник не изключи опцията да поеме ролята на непрекъснато, тежкото начало на престоя му на „ Олд Трафорд “ към този момент породи клюки за това кой ще е идващият на горещото място.

„ ESPN “ оповестява, че селекционерът на Испания Луис Енрике е попадал в късия лист на „ алените дяволи “, който включва още треньора на Аякс Ерик Тен Хаг и този на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино.

Енрике обществено отхвърли слуховете, че ще поеме Ман Юнайтед още през ноември, когато беше уволнен Солскяер, само че атакуващият му футболен жанр се харесва на шефовете на „ Олд Трафорд “, които ще се опитат да го доведат още веднъж през лятото. Енрике има контракт с националния тим на Испания до края на Световното състезание идната зима.

Manchester United can use Ralf Rangnick plan to make Luis Enrique appointment |
— Man United News (@ManUtdMEN)
Според информациите редица съществени футболисти в отбора считат, че аржентинецът е точният човек, който да поеме ролята за непрекъснато, като неговото назначение към този момент е било обсъждано.

Смята се, че бъдещето на Почетино в ПСЖ зависи от това дали клубът ще успее да преодолее Реал Мадрид в идните мачове от осминафиналите в Шампионската лига.

Аржентинецът от дълго време е спряган за работата в Юнайтед, като се има поради опита му във Висшата лига до момента в който беше отпред на Тотнъм, стилът му на игра и способността му да развива младите гении.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР