Националният съвет на БСП ще проведе заседание днес относно третия

...
Националният съвет на БСП ще проведе заседание днес относно третия
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП ще проведе заседание днес относно третия мандат

Националният съвет на Българска социалистическа партия ще организира съвещание през днешния ден по отношение на третия мандат. На съвещанието ще стане ясно дали ще има лидерска среща за сформиране на постоянен кабинет, както и с кого ще договаря ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

В понеделник, откакто третият мандат бе връчен на водача на социалистите, Нинова сподели, че ще заложи на това, което сплотява партиите, а не на алените линии сред тях:

" Ще поканим всички партии и водачи, да търсим това, което ни събира – инфлация, цени, приходи, Планът за възвръщаме и резистентност... Има незабавни неща, които би трябвало да свършим, не да се разделяме ", съобщи Нинова.

Светлана Шаренкова, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, насочи апел третият мандат да бъде върнат незабавно:

" Шансът да се реализира е непосредствен до нула. Една партия, която има 10% от народните представители, не би могла да сплоти останалите ", безапелационна е Шаренкова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР