Националният празник на България ще бъде отбелязан във Варна с

...
Националният празник на България ще бъде отбелязан във Варна с
Коментари Харесай

Националният празник на България ще бъде отбелязан във Варна с богата програма

 Националният празник на България ще бъде маркиран във Варна с богата стратегия, оповестиха от пресцентъра на Община Варна.

От 10.00 до 10.30 часа на площад " Независмост " ще се състои тържествено издигане на националното знаме. От 10.30 до 11.30 часа пред паметника на Граф Игнатиев, на Мемориалния монумент на украинските войни и Паметника на съветските войни в Морската градина ще се проведат церемониии по полагане на цветя и венци. От 12.00 часа в Морската градина във Варна ще бъде даден старт на 58-ма лекоатлетическа щафетна обиколката на " Радио Варна “. От 13.00 часа ще стартира почетна обиколка проведена от варненските мотоклубове, а началната точка е Катедрален храм " Успение Богородично “. От 13.30 часа в местността Терасите в регион " Вл. Варненчик “ ще се организира гала по полагане на цветя и венци на Мемориала на съветските воини освободители. От 18.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна ще стартира концерт-спектакълът " Магията на българската музика и танц “, показан от учениците на НУИ " Добри Христов “, От 19.30 часа на площад " Св. Св. Кирил и Методий “ ще се организира тържествена инспекция - заря по случай 3-ти март. Заради рестриктивните мерки, наложени от епидемиологичната конюнктура, събитията няма да преминат по открития протоколен ред.

Всички жители и организации могат да поднесат венци и цветя при съблюдаване на ограниченията за сигурност, като е планувано озвучаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР