Националният отбор по плажен футбол е в затруднено положение. Лъвовете

...
Националният отбор по плажен футбол е в затруднено положение. Лъвовете
Коментари Харесай

Националите по плажен футбол събират пари за участие в световните квалификации

Националният тим по плажен футбол е в затруднено състояние. " Лъвовете " се нуждаят от 20 000 лева до края на седмица, с цел да може да вземат присъединяване в квалификациите за международното състезание, което ще се организира от 19 до 29 август в Русия.

От Българския футболен съюз са отказали да финансират отбора.

Снимка: Фейсбук

" Просто това е единственият късмет, който БФС ни оставят. За това се обръщаме към други хора ", сподели пред bTV Станислав Джамбазов.

През последните години България записа редица влиятелни резултати в плажния футбол. През 2018 година отборът ни победи тимове като Чехия, Норвегия и Англия и се класира на 15-о място на Стария континент.

" Срамно е, само че не можем нищо повече от това да създадем. Много обичаме този спорт ", безапелационен е националният селекционер Симеон Христов.

Националният тим не за първи път е подложен в сходна обстановка. През 2019 година от футболния съюз взеха решение България да пропусне международните квалификации с цел да бъде обезпечено присъединяване в Евролигата. Нашият отбор се класира за нея, само че не взе участие – поради " административни аргументи ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР