Националният отбор по футбол на България се събра за първа

...
Националният отбор по футбол на България се събра за първа
Коментари Харесай

Националите проведоха първа тренировка с Кръстаич

Националният тим по футбол на България се събра за първа подготовка в Разград преди борбите в Лигата на нациите - вкъщи с Гибралтар на 23 септември и три дни по-късно като посетител на Северна Македония. Пресконференцията на селекционера Младен Кръстаич преди семейството против Гибралтар ще се организира на 22 септември от 17:30 часа на стадион „ Лудогорец Арена “, а формалната подготовка на „ лъвовете “ ще започва в 18:30 часа на клубната база на Лудогорец. Двубоят против Гибралтар е с начален час 21:45 часа на 23 септември. 
 Предстоят два съдбовни мача за България, те вземат решение бъдещето ни за Евро 2024 Предстоят два съдбовни мача за България, те вземат решение бъдещето ни за Евро 2024
Националният тим ще отлети с под наем полет от Варна за Скопие на 25 септември в 12:30 часа, а в същия ден от 18:00 часа локално време ще стартира конференцията на Младен Кърстаич на стадион „ Тоше Проески “ преди дуела против Северна Македония. В 18:30 часа там ще се състои и формалната подготовка на България, която също ще е отворена за представителите на медиите през първите 15 минути. Двубоят против домакините е на 26 септември. Представителният ни отбор ще се завърне в София с под наем полет в ранните часове на 27 септември.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР