Националният отбор на България ще пропусне пето поредно световно първенство,

...
Националният отбор на България ще пропусне пето поредно световно първенство,
Коментари Харесай

Мечтата бе разбита! Холандия победи България

Националният тим на България ще пропусне пето следващо международно състезание, откакто загуби с 1:3 гостуването си на Холандия в подготовка от група "А ".

Домакините поведоха още в 7-ата минута посредством Дейви Прьопер, а по-късно пропиляха няколко нови шансове за гол. След четвърт час игра Георги Костадинов нацели гредата след отлично центриране на Страхил Попов. В началото на второто полувреме "лалетата " още веднъж натиснаха и след поредност от пропуски в 67-ата минута удвоиха преднината си с гол на огромната им звезда Ариен Робен.

Малко по-късно обаче България понижи изоставането си, когато Костадинов вкара в следващ мач след центриране на Ивелин Попов от фаул. До края обаче Пропер оформи крайното 3:1 и нашите изгубиха и четвъртото си посещение в тези квалификации.

В класирането се смъкнахме на 4-то място с 12 точки, до момента в който холандците излязоха 3-ти с 13 т. Франция и Швеция имат по 16 т., само че "петлите " са с мач по-малко, като по-късно одобряват новобранеца Люксембург. Другата неприятна вест за Петър Хубчев са наказванията на Ивелин Попов и Ивайло Чочев за семейството на Франция на 10 октомври.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР