Националният отбор на България по волейбол за младежи завърши 2:2

...
Националният отбор на България по волейбол за младежи завърши 2:2
Коментари Харесай

Волейболистите ни до 21 години завършиха наравно с Италия като гост в контролен мач

Националният тим на България по волейбол за младежи приключи 2:2 против Италия като посетител в надзорен мач.

Двубоят беше част от подготовката на националите до 21 години за Световното състезание в Бахрейн (7-16 юли). Лагерът на българите в Италия ще продължи до 28 юни. В неделя българите изгубиха първата инспекция с 0:4.

Селекционерът Андреа Буратини остана удовлетворен от играта във втората контрола против Италия.

" Значително по-силно се представихме от първия ден. Спечелихме първите два гейма, само че по-късно умората се отрази. В четвъртия загубихме с 25:27, а можехме и да победим. Все отново в състава не са нито Алекс Николов, нито Георги Татаров. Преди първата контрола пътувахме, имахме фитнес и обикновено бяхме изтощени. Италия е тим на доста високо равнище и ние се представяме чудесно. Утре ни следва трета контрола против тях. Там ще играят множеството запаси. Имаме потребност от отмора ", сподели италианският експерт пред формалния уебсайт на БФ Волейбол.

Татаров е доста по-добре след травмата на глезена, която получи в първия мач. Той няма фрактура демонстрираха направените фотоси. Волейболистът евентуално ще бъде подготвен за шампионата в София сред 1 и 3 юли, само че сигурно ще е на линия за Световното състезание в Бахрейн.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР