Националният отбор на България по плажен футбол ще играе за

...
Националният отбор на България по плажен футбол ще играе за
Коментари Харесай

Националите по плажен футбол за четвърти път на финали в Евролигата

Националният тим на България по плажен футбол ще играе за четвърти път във финалите на Дивизия " Б " в Евролигата след изданията през 2014, 2017 и 2018 година

 

Нашите се класираха и на доктрина след изиграването на дуелите в останалите три предварителни групи на шампионата, провели се през уикенда в Катания. Припомняме, че през юли възпитаниците на Симеон Христов приключиха втори в своя поток " А " с 6 точки и 12:8 голова разлика и чакаха другите резултати, защото право на присъединяване в Топ 8 получават отпадналият от Дивизия " А ", четирите спечелилия в групите и трите най-хубави подгласници. Българите приключиха с по-добри индикатори от Естония и по този начин получиха визи за португалския град Фигуейра да Фос. Там от 5 до 8 септември отборът ни ще мери сили с останалите сформира в борба за първото място, даващо право на присъединяване в Дивизия " А " следващата година. През 2018 година плажните ни " лъвове " се показаха доста мощно на финалите, където приключиха трети, откакто в един от мачовете си победиха и Англия.
В Португалия осемте тима ще бъдат разграничени в две групи. Точното им систематизиране ще стане ясно през тази седмица.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР