Националният отбор на България по минифутбол завърши 2:2 с Румъния

...
Националният отбор на България по минифутбол завърши 2:2 с Румъния
Коментари Харесай

България с дойстойно реми срещу 6-кратен европейски шампион

Националният тим на България по минифутбол приключи 2:2 с Румъния в контролна среща, играна в базата на националите в Бояна. Трикольорите демонстрираха лъвски сърца, и не разрешиха да бъдат победени от шесткратния европейски първенец, в предпоследната инспекция на отбора Евро 2018 в Киев, което ще се организира в интервала 12-18 август. 

Йоан Попа откри за Румъния, след съвършено изпълнен пряксвободен удар в 9-та минута. Българите реагираха стремително и притиснаха противника. Теодор Банев изравни с топовен изтрел от отдалеченост, откакто капитана Чалъков извърши свободен удар. Две минути по-късно трикольорите стигнаха до поврат. В 16-та мунита Николай Петров оплете кълбото в мрежата на румънския вратар, откакто засече неточния изстрел на вратаря Емил Данчев, при изнасянето на топката в предни позиции. При този резултат пристигна почивката на мача.

През втората част Румъния, която пристигна в ролята си на любимец, подвигна съществено оборотите, само че националите се браниха безстрашно. Треньорите на двата тима пробваха да се надлугват, като северните ни съседи заложиха на дейна преса. Това поумори българите и при една от дребното си неточности Румъния изравни. Голмайсторът Йоан Попа се измъкна от персоналния си надзирател, залъга бранител, центрира остро на противоположната греда и там Роберт Паулевици изравни с глава, оформяйки крайното 2:2 в 40-тата минита.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР