Националният отбор на България до 21 години най-накрая се поздрави

...
Националният отбор на България до 21 години най-накрая се поздрави
Коментари Харесай

България U21 се развихри, би Черна гора с 3:1

Националният тим на България до 21 години най-сетне се поздрави с победа в квалификациите за Евро 2019. Това стана факт след триумф с 3:1 над Черна гора в Стара Загора. " Лъвовете " към този момент имат 5 точки в групата, до момента в който противникът им е на последната позиция едвам с 1 извоювана точка.

Първото полувреме приключи при нулево тъждество, въпреки че българите имаха някои положителни благоприятни условия, които не бяха оползотворени, с цел да пристигна втората част, предложила много повече забавни моменти.

Кирил Десподов откри резултата още в 47-ата минута. Нападателят даде задатък на българите след мощен удар от наказателното поле за 1:0.

Черногорците обаче се върнаха бързо в мача след попадение на Кръстович, който засече с глава центриране от левия фланг в 53-ата минута.

Момчетата на Тони Здравков не се тормозиха от получения гол и малко по-късно Божидар Краев с доста хубаво осъществяване от придвижване върна преднината на " лъвовете " с удар отвън наказателното поле - 2:1!

Крайното 3:1 оформи Наско Милев, който се възползва от отлично центриране на Кирил Десподов отдясно в наказателното поле.

България - Черна гора 3:1

1:0 Десподов 47`
1:1 Кръстович 53`
2:1 Краев 58`
3:1 Милев 66`

 Снимка 323618
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР