Националният осигурителен институт (НОИ) има готовност да изплати великденските добавки

...
Националният осигурителен институт (НОИ) има готовност да изплати великденските добавки
Коментари Харесай

НОИ дава великденските добавки преди празниците

Националният застрахователен институт (НОИ) има подготвеност да изплати великденските добавки на пенсионерите под линията на беднотия в размер на 100 лева В това увери изпълняващият функционалностите шеф на Национален осигурителен институт Весела Иванова пред публицисти в коридорите на Партийния дом.

Припомняме, че тя заема този пост, откакто шефът на Национален осигурителен институт Ивайло Иванов стана длъжностен министър на труда и обществена политика.

Национален осигурителен институт ще направи всичко допустимо да изплати великденските добавки още преди самите празници , като това може да стане или в края на април или на 2 май. Весела Иванова посочи, че първо би трябвало да се направи среща с " Български пощи ", тъй като по-голяма част от пенсионерите получават пенсиите си там.

Още през днешния ден следва среща на Национален осигурителен институт с " Български пощи ", с цел да се види техния график. При обнародването на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване за 2024 година в Държавен вестник незабавно ще стартира работата и по изплащането на великденските добавки.

Национален осигурителен институт има подготвеност да направи каквото е належащо, с цел да може сумите да доближат до хората за идните великденски празници.
 Депутати замесиха по 100 лева за великденски козунаци за бедните пенсионери
Депутати замесиха по 100 лева за великденски козунаци за бедните пенсионери

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се скараха за модела на джипката и политиките на Василев и Горанов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР