Националният ни отбор по бокс за мъже продължава подготовката си

...
Националният ни отбор по бокс за мъже продължава подготовката си
Коментари Харесай

Националите загряват за Полша със здрави спаринги с Молдова

Националният ни тим по бокс за мъже продължава подготовката си за Европейските игри в Полша. Първенството в Краков, което ще се организира от 23 юни до 2 юли, е първа подготовка за Олимпийските игри в Париж следващата година. На него ще се печелят квоти в 7 категории (до 51, 57, 63.5, 71, 80, 92 и +92 кг) при мъжете, както и в 6 при дамите (до 50, 54, 57, 60, 66 и 75 кг).

Под наставленията на Жоел Арате, Александър Александров и Валентин Поптолев, националите ни организират здрави спаринги с боксьорите на Молдова. През идната седмица има вид те да пътуват и за къс лагер във Франция, което ще бъде финален стадий от подготовката преди Европейските игри в Краков.

„ Момчетата са здрави, съставът значително е явен, само че има още време до шампионата, като имаме и въпросителни в няколко категории. Много съм удовлетворен от метода, по който всеки от тях се влага в тренировките. Показват предпочитание и има възторг в работата ни. Това ме кара да съм оптимист, че ще реализираме задачата си. Искаме оптимален брой квоти да спечелим още в този момент, с цел да върви по-леко подготовката до Париж. Надявам се, че ще имаме и малко шанс на жребия, само че това към този момент не зависи от нас “, разяснява подготовката Жоел Арате. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР