Националният ни отбор по бокс навлиза в последната седмица от

...
Националният ни отбор по бокс навлиза в последната седмица от
Коментари Харесай

Селекционерът на боксьорите ни: Всеки има качествата за медал от Световното

Националният ни тим по бокс навлиза в последната седмица от своята подготовка преди да замине за Световното състезание за мъже в Ташкент, Узбекистан. Шампионатът на планетата ще се организира от 1 до 14 май, като се чакат над 600 боксьори от повече от 100 страни да си оспорват местата на почетната стълбичка.

Старши треньорът на представителния ни отбор Жоел Арате похвали момчетата за старанието и желанието, което демонстрират в хода на тренировките.

„ Много съм удовлетворен от подготовката, която направихме досега. Започнахме лагера в София при започване на месеца. Преди това още 20 дни бяхме на различен лагер, не сме спирали да упражняваме. Момчетата се стараят всеки ден, като направихме и серия от спаринги с извънредно качествени боксьори. Първо с тези на Грузия, по-късно и с национали на Франция, Азербайджан, Румъния, Люксембург и Йордания. С боксьори, които са медалисти от Олимпийски игри, Световни, Европейски и Азиатски шампионати. За този интервал видях израстване в нашите боксьори. Във всеки един от тях. За което съм доста признателен на нашата федерация, че ни даде такива условия за подготовка “,

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР