Националният клуб на привържениците на "Левски" ще изпрати Роман Прохазка

...
Националният клуб на привържениците на "Левски" ще изпрати Роман Прохазка
Коментари Харесай

Феновете на Левски към Прохазка: Не сбогом, а до скоро, синьо сърце!

Националният клуб на последователите на "Левски " ще изпрати Роман Прохазка със особено събитие на 4 юни, понеделник.

29-годишният словак напуща "Герена " след пет изиграни сезона със "синия " екип, в които записа 26 гола в 176 публични мача.

Той към този момент подписа контракт за 3 години с чешкия първенец "Виктория " Пилзен.

"В понеделник, 4 юни, от 16:00 часа в магазина на НКП на бул. "Тодор Александров " 23 ще изпратим уместно Роман Прохазка към неговото ново предизвикателство Чехия и отбора на "Виктория " Пилзен. Ще си поговорим за "Левски ", за всички страсти, които изживяхме дружно през годините и за следващ път ще му покажем това, което той най-вече заслужава - безрезервната ни обич.

Сърцатият словак ще отдели особено внимание на последователите на "Левски ", макар лимитираното си време и късия престой на българска земя в границите на деня, тъй като просто не може да си тръгне без да се види още един път с хората, за които се раздаваше на терена.

"Знам, че множеството от вас ще са на работа по това време и часът не е комфортен, само че просто няма да имам друга опция. Надявам се да съумея да се видя с допустимо най-вече от вас, другари ", показа Прохазка.

През всички тези години той бе по всички точки на терена. Играеше в отбрана, играеше и в нахлуване. Бележеше и бранеше вратата на обичания наследник отбор. Бе на всички места, само че най-много в нашите сърца.

Роман е един от нас и постоянно ще бъде, а когато наш брат тръгне по нов път, ние сме длъжни да застанем един до друг и да го изпратим дружно с благопожелание за доста триумфи!

И да му кажем не довиждане, а до скоро, синьо сърце! ", се споделя в известието на НКП на "Левски ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР