Националният клуб на привържениците на Левски“ реагира на публикацията, която

...
Националният клуб на привържениците на Левски“ реагира на публикацията, която
Коментари Харесай

„Да ни наричаш „еничари“, не е полезно за политическата кариера и за здравето“: Феновете на „Левски“ отговориха на лидера на „Възраждане“

Националният клуб на последователите на „ Левски “ реагира на обявата, която ръководителят на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов написа по-рано през днешния ден по отношение на среднощната акция на „ сини “ почитатели пред Паметника на Съветската войска. От НКП обявиха във Facebook, че да наричаш публиката на Левски " еничари ", надалеч не е потребно за политическата кариера, а и за здравето “ .

 

Левскарите припомниха, че НКП има дългогодищна и поредна позиция по отношение на монумента в Княжеската градина, която те обобщават със следното обръщение:

" С монумент стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята! "

По-рано през днешния ден ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разгласява пост във Facebook, в който съпостави почитателите на „ Левски “ от акцията пред паметника с еничарите от времето на Османската империя.

„ Съвременните еничари няма по какъв начин да знаят, че тъкмо това са правили и техните прародители, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, с цел да разплачат и поругаят личните си майки “ , написа Костадинов.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР