Националният железопътен оператор на Финландия спира връзките между Хелзинки и

...
Националният железопътен оператор на Финландия спира връзките между Хелзинки и
Коментари Харесай

Поредна затворена врата към ЕС за руснаците: Финландия спира влаковете от и до Русия

Националният железопътен оператор на Финландия стопира връзките сред Хелзинки и Санкт Петербург в Русия от понеделник, с което затваря един от последните направления на публичния превоз до Европейския съюз за руснаците, оповестява " Ройтерс ".

Предвид глобите против Русия страната предизвести оператора VR, че към този момент не е подходящо да извършва услугата до Санкт Петербург, известна като Allegro, заяви ръководителят на пътническия трафик Топи Симола и добави, че за момента придвижването се стопира.

Влаковете от Русия до финската столица Хелзинки са цялостни с руснаци от началото на нашествието в Украйна , която Русия назовава " специфична интервенция ", откакто затварянето на въздушното пространство прекъсна полетите сред Русия и Европейския съюз.

Границата сред Финландия и Русия обаче остава отворена за прекосяване с персонални коли.
 Въпреки възбраната на Европейски Съюз: Руснаците летят до Европа през
Въпреки възбраната на Европейски Съюз: Руснаците летят до Европа през " сръбска малка врата "

Сърбия се оказа единственият европейски въздушен кулоар, отворен за Русия

Министърът на Финландия, отговарящ за държавните холдинги - Тити Тупурайнен, изясни, че една от аргументите за поддържане на влаковите услуги до момента е да се разреши на финландците, живеещи в Русия, да се върнат във Финландия.

Сега е явно, че обстановката се е трансформирала за Allegro (влаковете) и продължаването на придвижването им към този момент не е подходящо от позиция на държавния притежател, съобщи тя.

и самолетни компании да навлизат във въздушното му пространство поради нахлуването на съветския президент Владимир Путин в Украйна.

В отговор за самолети на Европейски Съюз и Англия.

Впоследствие стана ясно, че руснаците употребяват малка врата, известна като с цел да летят до Европа, заобикаляйки възбраната на Европейски Съюз за полети до и от Русия.
 Европейски Съюз затваря въздушното си пространство за съветските самолетни компании
Европейски Съюз затваря въздушното си пространство за съветските самолетни компании

Забравянава се продажбата на самолети и аварийни части…
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР