Националният флаг на България посреща вече жителите и гостите на

...
Националният флаг на България посреща вече жителите и гостите на
Коментари Харесай

Българското знаме се вее от осемметров пилон над разградското село Гецово

Националният байрак на България посреща към този момент жителите и гостите на разградското село Гецово. Трибагреникът се развява от осемметров стълб, инсталиран на входа на селото в посока Разград. До него с огромни букви с цветовете на българското знаме е изписано името на селото. Идеята е на кмета Николай Цонев и е осъществена с финансовата помощ на общинските съветници Джипо Джипов и Милен Минчев, и безвъзмездния труд на локалните хора.

„ Пилонът с българския трикольор беше осветлен точно на националния празник – 3 март в наличието на над 150 поданици на селото “, сподели кметът Цонев.

Той съобщи, че националният байрак и буквите са сложени на това място, с цел да могат да ги виждат всички, които минават по основния път от Русе за Варна и да знаят, че тук се намира едно село с будни и родолюбиви българи. 
 Българска телеграфна агенция
Николай Цонев е първи мандат кмет. Той е роден и израснал в Гецово, продължава да живее в селото. Като главен проблем за жителите на селото, изпъква нуждата да бъдат асфалтирани повече улици, счита кметът. Сред цели в работата му са още ремонт на площада пред читалището, построяването на канализация и на мултифункционално спортно игрище за децата и младежите. В подготовка е и към този момент 13- ото издание на Капанския събор.

„ Имам доста хрумвания и се надявам благодарение на Общината, спонсори и съдействието на хората в селото да съумея да ги осъществявам. Желанието ми е да живеем в едно село - по-красиво и по-подредено, село, което да замязя в действителност на европейско и всички над 2000 поданици на Гецово да се гордеят с него “, сподели Цонев. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР