Националната кампания „Направи го сега и специалистът по фетална медицина

...
Националната кампания „Направи го сега и специалистът по фетална медицина
Коментари Харесай

Мащабна кампания подкрепя семействата за повече бебета

Националната акция „ Направи го в този момент " и експертът по фетална медицина доктор Борис Стоилов и сплотяват сили, с цел да подкрепят българските двойки и фамилии от началото на бременността до първата една година от раждането на детето.

Традиционно планът на продуцента и водещ Андрей Арнаудов ще подари на 20 български двойки Бебешки ДНК пакети, които съдържат всичко най-необходимо за развъждането на детето в първите 12 месеца. За първи път тази година участничките, с изключение на материалните награди, ще могат да получат гратис и най-важните прегледи при експерт по Фетална медицина, обезпечени от акушер-гинеколога доктор Борис Стоилов.

Всяка бременна, записала се на уеб страницата www.napravigo.bg, от 1 август 2021г. до 31 януари 2022г., има късмет да получи като подарък скрининг в 1-ви триместър /11-13 г.с./, фетална морфология /19-23г.с./ и/или късна фетална морфология /36г.с./, според от това в коя гестационна седмица е.

Всеки месец във фейсбук страницата на „ Направи го в този момент " и „ Център по Майчино-Фетална Медицина " ще се оповестява победителката, която ще завоюва описаните прегледи.

Лекарят споделя, че тези проучвания са доста значими, тъй като посредством тях се откриват разнообразни аномалии у плода /Синдром на Даун, Едуардс и Патау; сърдечни аномалии и др./, както могат и да се предотвратят рискови затруднения по време на бременност като прееклампсия /високо кръвно при бременни/, прибързано раждане и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР