Националната библиотеката „Св. св. Кирил и Методий” организира онлайн форум

...
Националната библиотеката „Св. св. Кирил и Методий” организира онлайн форум
Коментари Харесай

Библиотекари: В условия на COVID-19 четенето е ключов инструмент за повишаването на знанията

Националната библиотеката „ Св. св. Кирил и Методий” провежда онлайн конгрес „ COVID-19: отговорът на библиотеките” във връзка 11 май, професионалният празник на българския библиотекар.

Събитието ще се състои на 11 май 2020 година от 11 ч. Място на осъществяване ще бъде онлайн платформа ZOOM

Цел на провеждането на онлайн форума: Създаването на осведомително и научно-културно пространство, където ще предоставим опция на библиотечните експерти да вземат присъединяване в дискусионната ни среща по всички въпроси за съхраняването и поддръжката на националните ни полезности, духовно-нравствените и културни аспекти, както и всички други посоки в нашата библиотечна работа по време на пандемия.

"Днес, когато светът е обзет от невижданото разпространяване на новия ковид и хората са в изолираност, четенето се трансформира в основен инструмент за повишението на културните и просветителните познания ", означават от библиотеката.

И акцентират, че в този момент работата на библиотеките в отдалечен режим придобива голямо значение, тъй като я осъществяваме в нови условия благодарение на актуалните осведомителни технологии.

За присъединяване е нужно да се покрият следните условия:

- Текст на отчета до 6 страници, формат А4, в това число с таблици и изображения.
- Текстът на отчета в Microsoft Word, шрифт Times New Roman, с величина на буквите 11, междуредие 1, ляво поле 25 мм, останали полета 20 мм, разстояние при започване на абзаца 1 см. Текстът би трябвало да е изравнен в ляво и дясно.

След провеждането на конференцията, отчетите ще бъдат включени в алманах.

Повече детайлности вижте " target= "_blank ">тук.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР