Националната авиокомпания на Мароко съобщи, че отменя всички полети, планирани

...
Националната авиокомпания на Мароко съобщи, че отменя всички полети, планирани
Коментари Харесай

Мароканската авиокомпания отмени полетите за феновете до Доха

Националната самолетна компания на Мароко заяви, че анулира всички полети, планувани за сряда, за почитателите до Доха за полуфинала на Световното състезание по футбол, базирайки се на решение на катарските управляващи, оповестява " Ройтерс ".

" След последните ограничавания, наложени от катарските управляващи, " Royal Air Maroc " съжалява, само че осведоми клиентите за анулирането на техните полети, осъществявани от " Qatar Airways ", се споделя в изказване на самолетната компания.

Пресслужбата на катарското държавно управление не пожела коментар.

Мароканската самолетна компания предложи 30 спомагателни полета, с цел да помогне на почитателите да стигнат до Катар за полуфиналния мач против Франция в сряда вечерта, само че във вторник източник от туристическа организация RAM сподели, че са планувани единствено 14 полета.

Отмянените седем постоянни полета за сряда значи, че " Royal Air Maroc " е съумяла да извърши седемте полета единствено във вторник, оставяйки почитателите, които към този момент са резервирали билети за мача или хотелски стаи, без късмет да пътуват.

От самолетната компания споделиха, че ще възстановят разноските за самолетни билети и се извиниха на клиентите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР