Националната агенция за приходите е започнала проверка на Владислав Горанов,

...
Националната агенция за приходите е започнала проверка на Владислав Горанов,
Коментари Харесай

НАП проверява Владислав Горанов за скъпите офиси - slava.bg

Националната организация за приходите е почнала инспекция на Владислав Горанов, чиято консултантска компания преди по-малко от месец закупи офиси в София на обща стойност над 750 000 лева Това оповестиха източници на "Сега " в Национална агенция за приходите.

Дружеството "Трилема Кансълтинг " ЕООД, което е еднолична благосъстоятелност на някогашния финансов министър, е придобило два парцела в блок 11 на бул. "Цариградско шосе ". Първият съставлява офис на банка с повърхност 145 кв. м, който се намира на сутеренен етаж, а вторият парцел е записан като "учебна занималня на две равнища " и е 136 кв. м. Към него има и прилежащо мазе. Видно от информация в имотния указател договорката е подписана на 27 май, а материалният интерес възлиза на 752 994 лева Продавачът е компанията "Лазурит 94 " АД.

Не е ясно от къде Владислав Горанов разполага с такава крупна сума. В последната имуществена заявления на някогашния финансов министър написа, че той има 76 193 лева на влог, а неговата брачна половинка още 11 500 лева Консултантската му компания, която е записана преди по-малко от година, когато Горанов напусна министерския пост, пък към момента не е разгласила годишен финансов доклад.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР