Националката ни по спортна гимнастика Валентина Георгиева ще се подложи

...
Националката ни по спортна гимнастика Валентина Георгиева ще се подложи
Коментари Харесай

Гимнастичката Валентина Георгиева ще се подложи на ЯМР през следващата седмица

Националката ни по спортна гимнастика Валентина Георгиева ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс през идната седмица. Новината заяви президентът на родната федерация Красимир Дунев.

Георгиева е със скъсана предна кръстна връзка на коляното на левия крайник и евентуално ще бъде оперирана. Тя се контузи в неделя по време на финала на прескок на Европейското състезание в Мюнхен.

Българката се прибра от Германия късно нощес и през днешния ден трябваше да премине медицински прегледи, само че коляното ѝ е много подуто.

" Доктор Иванов от медицински център " СпортМед " я видя и сподели, че ще направи резонанса другата седмица, защото има огромен отток. През това време ще й бъдат направени процедури за намаляване на подуването ", съобщи Дунев пред Българска телеграфна агенция.

16-годишната Георгиева се приземи неприятно след първия опит на финала на прескок през вчерашния ден и не съумя да продължи надпреварата. Тя беше оценена с 12.733 точки, само че по-късно пропусна втория прескок и публично беше записано, че не приключва финала.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР