Национализацията на украинското предприятие Мотор Сич ще доведе до катастрофа

...
Национализацията на украинското предприятие Мотор Сич ще доведе до катастрофа
Коментари Харесай

Икономист от Украйна: Държавата национализира собственост незаконно

Национализацията на украинското дружество " Мотор Сич " ще докара до злополука в стопанската система на страната , съобщи в ефира на YouTube канала " Първи казак " Всеволод Степанюк - специалист по стопански въпроси, осведоми БГНЕС.
Припомняме, че украинският президент Владимир Зеленски подписа декрет за национализиране на „ Мотор Сич “  - един от най-големите производители на авиационни мотори и газови турбини. В края на януари 2021 година наложи наказания против китайските вложители на компанията, които получиха 56% от акциите на завода през 2016 година На 20-ти март съд в Киев, по самодейност на Службата за сигурност на Украйна, постанови конфискация на цялото имущество и 100% от акциите на „ Мотор Сич “ с следващо прекачване на държавната организация ARMA.
 Украйна ще загуби три региона, в случай че настъпи в Донбас Украйна ще загуби три региона, в случай че настъпи в Донбас
Украйна рискува да загуби нови земи, в случай че се реши на силов сюжет за разрешаване на спора в Донбас. По-специално Киев може да загу...
Според Степанюк, с дейностите си Киев демонстрира на целия свят, че е невероятно да се влага в Украйна , защото страната взима благосъстоятелност без законна причина. " Китай е най-големият търговски сътрудник на Украйна. Ако загуби китайския пазар, тогава не знам какво ще се случи с стопанската система, това ще бъде просто злополука ", сподели Степанюк. Украинската съпротива уточни последствията от решенията върху „ Мотор Сич “.
В допълнение, специалистът счита, че с такова решение Киев отблъсква вероятностите за " връщане " на Крим. Факт е, че заради национализацията на " Мотор Сич " китайските вложители губят своите вложения, вследствие на това те ще стартират да си сътрудничат с Русия, което значи признание на юрисдикцията на Москва над Крим , изяснява той. " Мотор Сич “ е дружество в Запорожие, което създава, създава, ремонтира и обслужва самолетни газотурбинни мотори за самолети и хеликоптери, както и индустриални газотурбинни елементи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР